Afspraken

Om een afspraak te maken: kom langs zodat wij het met jou over het ontwerp kunnen hebben. Mocht je niet langs kunnen komen: Bel of email degene door wie je getatoeƫerd wil worden.

Sommige dagen zijn rustiger dan andere en kan je meteen getatoeƫerd worden. Bel of mail ons hier gerust over.

Wij vragen een aanbetaling van 100 Euros per afspraak. Voor afspraken die niet in de studio zijn gemaakt (bijvoorbeeld per Paypal of bank overschrijving) kunnen we in sommige gevallen een grotere aanbetaling vragen.
Het is altijd vervelend als mensen hun afspraken niet na komen, terwijl we andere mensen moeten teleurstellen voor een afspraak. Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak moet minimaal 1 week van tevoren gemeld worden - bellen of langs de studio komen - NIET per email.

Ook Paypal aanbetalingen behoren in sommige gevallen tot de mogelijkheden.

Het uurtarief van het laten zetten van een tattoo is 150 euro, met een minimum van 100 euro. Dat is inclusief het ontwerpen het tekenen, het klaarzetten van alle benodigde materialen volgens de hoogste hygiƫnische standaard, en het tatoeƫren. In enkele gevallen wordt er een vaste prijs afgesproken en geen uurtarief (meestal in het geval van kleinere tattoos).

Mocht je schrikken van de prijs. Houd dan rekening met het volgende: je wordt getatoeƫerd in de meest steriele omstandigheden (zie onze hygiƫnerapport van de GG&GD Amsterdam) in een omgeving waar jij als klant koning bent en waar alle aandacht voor jou is met als doel een mooie unieke tattoo. Deze unieke tattoo is speciaal met jou en voor jou ontworpen, een tattoo die niemand anders heeft. Je hebt de garantie dat jij de enige in ons zonnestelsel bent met deze tattoo!

Het maakt ons niet uit hoe groot of hoe duur jouw tattoo wordt, wij willen dat iedere klant met een goed en tevreden gevoel de winkel verlaat. Daarom nemen wij voor iedere klant alle tijd en geven jou de best mogelijke service die we te bieden hebben.

De GGGD controleert een keer per twee of drie jaar de winkel op hygiƫne.
Mijn winkel voldoet altijd aan de gestelde voorwaarden.
Ik vind het ontzettend belangrijk dat er correct met hygiƫne en steriliteit wordt omgegaan en hanteer dan ook zeer strenge richtlijnen binnen de winkel.

Wij werken volgens de hoogst mogelijke standaarden. Dit heeft als gevolg dat onze klanten wat langer moeten wachten totdat het werkstation van de tatoeƫerder is ingericht en alles klaargezet is voorafgaand aan de tattoo.

Daarnaast ben ik als adviseur een aantal keer betrokken bij opstellen van nieuwe richtlijnen voor tatoeƫerders en hygiƫne door de GGGD en LCHV.