Afspraken

Om een afspraak te maken: kom langs zodat wij het met jou over het ontwerp kunnen hebben. Mocht je niet langs kunnen komen: Bel of email degene door wie je getatoeƫerd wil worden.

Wij vragen een aanbetaling van 80 Euros per afspraak. Voor afspraken die niet in de studio zijn gemaakt (bijvoorbeeld per Paypal of bank overschrijving) zullen we in de regel een grotere aanbetaling vragen, om er zeker van te zijn dat u komt opdagen. (Het afzeggen of verzetten van een gemaakte afspraak moet minimaal 1 week van tevoren gemeld worden - bellen of langs de studio komen - NIET per email ).

Sommige van van ons accepteren PAYPAL aanbetalingen.

Voor ons werk rekenen wij 125 Euros per uur, met een minimum van 80 Euros. Dat is: het tekenen, het opzetten van de steriele spullen en het tatoeƫren. Soms, (vooral voor kleine tattoos) zullen we een prijs afspreken.

Mocht je het duur vinden, denk aan het volgende: je wordt getatoeƫerd in de meest steriel omstandigheden (zie onze hygiƫnerapport van de GG&GD Amsterdam) en dat in een rustig en rookvrije omgeving. Wij zullen ook een uniek tatoeage maken, speciaal met jou en voor jou ontworpen, dat niemand anders heeft. Je hebt de garantie dat jij de enige bent met deze tattoo in ons zonnestelsel. Ongeacht de grootte van de tattoo, geven wij elk klant de beste service mogelijk.