Sjap

Sjap - HOUSE OF TATTOOS
View Sjap's Tattoo Gallery Wacky drawings

Hoi, ik ben Sjap de eigenaar en oprichter van House of Tattoos.
Eind 1999 heb ik een lang gekoesterde droom waargemaakt en House of Tattoos opgericht.

In 1984, na vrijwel mijn hele leven te hebben getekend (op school zat ik, vaak helemaal achterin de klas, vellen papier vol te kladden met stripfiguren), kreeg ik steeds meer interesse in het tatoeëren. Ik had een paar tattoo's en wilde zelf leren tatoeëren.

Na eerst tatoeages te hebben gezet op vrienden, kon ik bij Montana Tattoo onder de supervisie van Hans van den Berg mijn techniek verbeteren. Daarna heb ik een aantal jaren in mijn thuisstudio gewerkt. Toen deed ik al uitsluitend maatwerk "custom" tattoos: voor elk klant een unieke tattoo ontwerpen.

Ik miste het contact met andere tatoeëerders en het uitwisselen van kennis en kunde met elkaar. Ik kon toen gelukkig aan de slag bij Amsterdam Tattooing en was blij met deze beslissing. Ik realiseerde mij hoe belangrijk het is om samen te werken met andere tatoeëerders; je stimuleert elkaar, je deelt kennis en verbeterd je technieken.

Na gewerkt te hebben bij Amsterdam Tattooing heb ik 5,5 jaar met heel veel plezier gewerkt bij Eddy Wertwijn (eigenaar van Tattoo Peter). De levendigheid van een “streetshop” vond ik geweldig. Ik voel me vereerd dat ik bij Eddy met al deze getalenteerde tatoeëerders, met een heel goed gevoel voor humor (heel belangrijk!!!), mocht werken.

Ik droomde steeds meer over het openen van mijn eigen winkel waar ik voor al mijn klanten een stukje maatwerk kon ontwerpen en tatoeëren. In 1999 besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen winkel te openen. In de 22+ jaar dat we bestaan heb ik met vel verschillende collega's gewerkt.

Op dit moment bestaat het team uit mij , Sarah en Peter. Ik ben er trots op dat deze mensen hebben bijgedragen aan de goede naam en tevreden klanten van House of Tattoos.

Onze missie (tegenwoordig hoort elk bedrijf een "missie" te hebben): Voor jou een op maat gemaakte tattoo ontwerpen, volledig naar jouw wensen en deze volgens de hoogste hygiëne standaarden aanbrengen. In een omgeving waar je je op je gemak voelt en beleefd en geduldig te woord wordt gestaan.

Wat ik leuk vind om te doen: Ik vind alles leuk om te doen klein, middelgroot, groot, dat maakt mij niets uit, zolang je de tattoo krijgt die jij voor ogen hebt. Ik ben een allround tatoeëerder en kan tattoos in verschillende stijlen ontwerpen en aanbrengen.

En... tattoo's met schaduw, kleur, 3D (niet realistisch), cartoon, onderwerpen met veel humor, komische aliens, monsters met 6 ogen, Dungeons and Dragons -achtige draken, monsters, monsters, heb ik monsters al gezegd? Rare voorwerpen, eten, bizarre dingen, tentakels, levende sokken, wormen, hoeden, onderbroeken, ruimteschepen en sardines in blik. ...Maar dat zin maar een paar voorbeelden, ik kan in heel veel stijlen werken.

Al mijn tattoos zijn zelf ontworpen, uiteraard in overleg met jou: de klant. Ik weet uit eigen ervaring hoe erg het is wanneer je tattoo wordt gekopieerd en je deze op een andere plek tegenkomt. Daarom maak ik nooit reproducties van tattoos van andere mensen, zo behoud iedereen zijn unieke ontwerp. Wel kunnen we ons door andere ontwerpen laten inspireren.

Kom vooral een keer vrijblijvend langs om de winkel te bekijken en kennis te maken. Bekijk een deel van onze portfolio op de website of bekijk onze portfolio’s in de winkel.

Hopelijk tot snel,
Sjap.

Afspraken met Sjap:
Om een afspraak te maken: kom langs zodat wij samen je ontwerp kunnen bespreken. Je kan ook altijd bellen of mailen voor extra informatie, ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.
Het afzeggen van een gemaakte afspraak moet minimaal een week van tevoren gedaan worden, zodat we een andere klant blij kunnen maken met een afspraak.
Om deze reden vragen wij ook een aanbetaling van 80 euro. Deze krijg je natuurlijk terug als de afspraak onverhoopt geannuleerd wordt. Je kan de aanbetaling in de winkel achterlaten nadat we je tattoo besproken hebben, maar overmaken en PayPal behoren ook tot de mogelijkheden.
En soms hebben we meteen plek voor je en hoeft er geen afspraak gepland te worden.
Bel ons gerust of loop bij ons binnen!

P.S: Mijn prijzen;o)
House of Tattoos Werknemer van het jaar 2000.
House of Tattoos Baas van het jaar 2000, 2001, 2002, 2003, 2004.
Favorite Dictator of the year 2007 award. Ruler of all galaxies and beyond award 2009 & 2012.