Route en Contact

Te voet

Onze studio is ongeveer 12 minuten lopen vanuit Amsterdam Centraal Station.

Met je rug naar het Centraal Station, ga naar rechts, steek de Prins Hendrikkade over, in de richting van de brug over de Singel (die de Korte Nieuwendijk en de Haarlemmerstraat verbindt.

Loop op de HaarlemmerSTRAAT en blijf rechtdoor lopen. Steek de brug over de Korte Prinsengracht en blijf rechtdoor gaan in de richting van het grijze gebouw in de vorm van een poort (de Willemspoort op het Haarlemmerplein) dat je aan het einde van de HaarlemmerDIJK ziet. Je bent nu op de HaarlemmerDIJK. De studio is op je rechterkant op nummer 130 C, op 200 meter van het Haarlemmerplein.

Met het Openbaar Vervoer

Je kunt bussen 18, 21 of 21 vanuit het Centraal Station nemen en afstappen bij halte Haarlemmerplein (vraag het aan de chauffeur).

Tram 3 stopt ook op het Haarlemmerplein.

Met de Auto

Rij tot aan het Haarlemmerplein en vanaf daar op de Haarlemmerdijk (eenrichtingsverkeer!). Normaliter kun je een parkeerplek vinden. Bij Parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein, is er altijd plek!

Parkeren is onwijs duur in Amsterdam, bij ons: 7,50 Euro’s per uur!!!! Er zijn parkeergarages in de stad, de dichtstbijzijnde is Parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein, die wel net zo duur zijn als parkeren op straat, maar je hoeft je i.i.g. geen zorgen te maken of je genoeg hebt betaald.

Als je een lange sessie verwacht: parkeer bij een P+R (Park and Ride). Het is 8 Euro’s per DAG als je voor 10uur parkeert, en 1 euro per dag (!) als je NA 10uur parkeert . Daar koop je goedkope O.V. kaartjes voor tot aan 5 mensen. Dat kan bij P+R Bos en Lommer, Sloterdijk of Zeeburgereiland.

Park en Ride Amsterdam: P+R

...Een parkeerdagkaart op straat, in onze buurt, tot 19 uur, kost 45 euros!!!!..

Op zondag: parkeer ten westen van het Haarlemmerplein (Westerpark /Waterkeringweg)...het is dan gratis!