House of tattoos nieuws

Gezicht, nek en handen tattoo's

De laatste tijd is er veel nieuws over het verwijderen van ongewenste, zeer zichtbare tattoos.

Mensen die hun vingers, handen, nek of gezicht hadden laten tatoeëren en er toch spijt van hebben gekregen, ook omdat ze misschien echt een vooroordeel kregen bij sollicitatiegesprekken.

Gelukkig is er laser tattoo verwijdering om ze weg te halen. Maar, laserverwijdering is pijnlijk (over meerdere sessies) EN duur!

Hier, bij House of Tattoos, zijn we trots om te mogen zeggen dat wij, in de bijna 20 jaar dat wij bestaan nog nooit iemand op handen en/of gezicht hebben getatoeëerd. Ethisch werken, heet dat. Wij hebben altijd geweigerd om klanten te tatoeëren op vingers, hand, nek en gezicht. Wij proberen mensen te beschermen voor zichzelf. Als je een gezichtstattoo draagt, zul je waarschijnlijk, ooit, in de toekomst, op plekken komen waar mensen raar tegen je zullen doen en je niet accepteren, wat niet altijd wenselijk is. Mogelijk zal het een probleem leveren bij het zoeken van een nieuwe baan later in je leven. Als je je tattoo’s kunt bedekken, heb jij controle over het waar en wanneer je ze laat zien.

Doordat we altijd deze soort tattoo’s hebben geweigerd om te zetten hebben wij een schoon geweten. Omdat wij niet hebben gehandeld uit winstoogpunt, maar uit ethisch oogpunt. Waarschijnlijk hebben mensen ervan af gezien om hun tattoo’s laten zetten: prima; anderen hebben het elders wel laten doen en zijn er blij mee, ook prima!

Zoals ze zeggen: “BezINKT eer ge begINKT“

(credits for Henkie for that one!)


Nieuwe website!

Eindelijk is het zover! Onze zwaar verouderd website is klaar voor smartphone gebruikt. Dat had al lang moeten gebeuren.

In 1998 had ik, met nul komma nul skills, de website gebouwd. Met, als doel, zo snel mogelijk te laden en een maximum aan info. Dat heeft jarenlang perfect gewerkt. Tenminste, dat was super op de PC, maar werd steeds minder gebruikersvriendelijk voor de smartphones.

Eindelijk is het zover, de mensen van swerk.nl hebben goed geluisterd naar wat ik wilde hebben en zeiden dat het kon (gelukkig, want andere webdesignburo’s waren zeker niet zo happig op om mijn eisen te verwezenlijken).

Nu is het zaak om de inhoud op te frissen met nieuwe foto’s, artikels (sommige zelfs nuttig) en video's: dat gaat gebeuren.

De vorm is er, nu de inhoud nog!