Sjap

Sjap - HOUSE OF TATTOOS
View Sjap's Tattoo Gallery Wacky drawings

Hoi, Sjap hier.
Eind 1999 heb ik House of Tattoos geopend.

In 1984,na vrijwel mijn hele leven te hebben getekend, (op school vaak helemaal achterin de klas, zat ik vellen papier vol te kladden met stripfiguren) leek het mijn leuk om te leren tatoeëren - Ik had inmiddels zelf een paar tattoos.

Na een aantal tatoeages thuis te hebben gezet op vrienden, kon ik bij Montana Tattoo onder de supervisie van Hans van den Berg mijn techniek verbeteren. Daarna heb ik een aantal jaren in mijn thuisstudio gewerkt. Ik deed alleen maatwerk "custom" tattoos: voor elk klant iets unieks.

Maar als je alleen werkt is het moeilijk om echt te groeien. Toen ik weer besloot om in een winkel te werken (Amsterdam Tattooing), besefte ik pas hoe belangrijk het contact met andere tatoeëerders is. Je stimuleert elkaar, je leert van elkaar, je verbeterd je techniek.

En de levendigheid van een streetshop heeft ook wat. Na 5,5 jaar heel erg fijn te hebben gewerkt bij Eddy Wertwijn (eigenaar van Tattoo Peter) besloot ik om de gok te nemen en mijn eigen winkel te openen. Bij Eddy had ik gewerkt met echte zeer getalenteerd tatoeëerders met een heel goed gevoel voor humor (heel belangrijk!!!).

Ik ben House of Tattoos alleen begonnen, na een jaar kwam Joris hier werken daarna Henkie en nu hebben Mauritz, Emilia, Leticia en Monica ons team versterkt.

Ons missie (tegenwoordig hoort elk bedrijf een "missie" te hebben): Voor jou de beste tattoo ontwerpen op die de meest steriele manier zetten. Dat allemaal in een -voor zover mogelijk- ontspannen sfeer.

Wat ik leuk vind om te doen: Ik vind alles leuk om te doen klein, middel, groot, dat maakt mij niets uit, zolang je de tattoo krijgt die je wilt.

Tattoos met schaduw, kleur, 3D (niet realistisch), cartoon, onderwerpen met veel humor, komische aliens, monsters met 6 ogen, Dungeons and Dragons -achtige draken, monsters, monsters, heb ik monsters al gezegd? Rare voorwerpen, eten, bizarre dingen, tentakels, levende sokken, wormen, hoeden, onderbroeken, ruimteschepen en sardines in blik. ...Maar dat zin maar een paar voorbeelden, ik kan in heel veel stijlen werken.

Wel allemaal zelf ontworpen, ik maak geen reprodukties. Kom een keertje vrijblijvend langs om ons werk te zien.

Tot kijk,
Sjap.

Afspraken met Sjap:
Om een afspraak te maken: kom langs zodat ik het met jou over het ontwerp kan hebben. Wij vragen een aanbetaling van 80 Euros per afspraak. (Afzeggen van een gemaakte afspraak moet minimaal een week van tevoren gemeld worden). Mocht je niet langs kunnen komen: bel me. Je kan het geld ook overmaken; bel me op voor de correcte gegevens. Paypal is ook een optie.

P.S: Mijn prijzen;o)
House of Tattoos Werknemer van het jaar 2000.
House of Tattoos Baas van het jaar 2000, 2001, 2002, 2003, 2004.
Favorite Dictator of the year 2007 award. Ruler of all galaxies and beyond award 2009 & 2012.
Nieuw in 2017: Een nieuwe technologie om je te helpen met het insmeren van je tatoeage: De Ointment-App.